Üdülési lehetőség Balatonakali ifjúsági táborunkban

Iskolánk nyári tábora Balatonakali csendes övezetében, a strandtól és a település központjától egyaránt hatszáz méter távolságra, a Dörgicsei úton található. A két lakóterű, öt személyes faházakat fenyőliget óvja a tűző napsütéstől, hűtőszekrény és kábeltelevízió gondoskodik a kényelemről. A faházak fürdővel (zuhanyzó, WC) ellátottak, valamint minden faházhoz terasz tartozik. A 70 főt befogadó társalgó és a 70 fős étkező lehetővé teszi közös programok szervezését. A gépjárművek a tábor területén, közvetlenül a szálláshelyek közelében parkolhatnak. Igény esetén étkezést biztosítunk, akár reggelit, ebédet és vacsorát is magában foglaló teljes ellátást. A tábor kapacitása 70 fő, május elsejétől szeptember 30-ig várjuk a pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeinket.
A tábort elhelyezkedése, felszereltsége miatt családoknak, baráti társaságoknak, iskolai csoportoknak, túrázóknak, kerékpározóknak, osztálykirándulóknak ajánljuk. Kiválóan alkalmas erdei iskolák, csapatépítő táborok szervezésére.
A környék nevezetességei (dörgicsei templomrom, Káli medence, Hegyestű a geológiai bemutatóval) változatos programlehetőséget nyújtanak a strandolás mellett.

Szolgáltatási díjaink:

Szállás:

  • Faház díjak:
    Faház bérleti díja 10500 Ft/faház/éjszaka
  • Személyre szabott díjak:
    Felnőtt 4000 Ft/fő/éjszaka

Gyermekeknek a szállás 6 éves korig ingyenes. A szállásdíjak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. Az idegenforgalmi adó mértéke 400 Ft/fő/éjszaka, a tanulók mentesülnek az idegenforgalmi adó fizetése alól.
Ágynemű használatot külön díj ellenében biztosítunk (500Ft/alkalom)

Étkezési lehetőséget az alábbiak szerint biztosítunk:

  • Egész napos étkezést külön megállapodás alapján tudunk biztosítani 2100 Ft/fő/nap térítési díjért.
  • Saját szakáccsal rendelkező csoportok részére a HACCP előírásainak betartása mellett a konyha külön megállapodással bérbe vehető.

A tábor kizárólagos használata 50 fő felett lehetséges

További információ:

Herczeg András gazdasági vezető
Telefon: 94/543-203
E-mail: hendre@mezgazd-vep.sulinet.hu

Pintér Zoltánné adminisztrátor
Tel.: 94/543-202, Fax: 94/543-204
E-mail: titk@mezgazd-vep.sulinet.hu

GALÉRIA